Ünnepi istentiszteletek rendje gyülekezetünkben

Ünnepi istentiszteletek rendje gyülekezetünkben

Fokozottan figyelve a járványügyi helyzetre Magyarországon, a megfelelő óvintézkedések mellett tartja ünnepi istentiszteleteit egyházközségünk.

A Győr-Ménfőcsanaki Evangélikus Egyházközség presbitériuma úgy határozott, hogy a 2021-es évben Karácsony ünnepét a szokott rendben fogja ünnepelni, de fokozottan figyelve a járványhelyzetre. Így minden ünnepnapon csak egyszer lesz a templomunkban istentisztelet, hogy a templom higiéniai szempontból ne legyen túlterhelve és a megfelelő fertőtlenítést el lehessen végezni az alkalmak után.

Szenteste a megszokott rend szerint két istentisztelet lesz gyülekezetünkben, de a 15.30-kor kezdődő alkalom a templomudvarban lesz megtartva, szabadtéren, rövidített liturgiával, a gyermekek műsorát az istentiszteletbe építve! (Kérjük ezt a megszokottól eltérő helyszínt fokozottan hirdessük családunk és ismerőseink körében!)

Szenteste 17 órakor már a szokott módon, normál liturgiával, a templomban összegyűlve tartjuk az alkalmunkat. Az elkövetkező napokon szintén a templomban gyűlhetünk össze.

A találkozás reményében áldott ünnepeket kívánunk!