Idén is lesz Gyermekhét! – Információk a táborról

Idén is lesz Gyermekhét! – Információk a táborról

KEDVES SZÜLŐK!

Idén is megrendezésre kerül a Győr-Ménfőcsanaki Evangélikus Egyházközség nyári gyermekhete. Szeretettel várjuk a gyermekeket egy hetes tematikus programsorozatunkra! Az idei évben játékos formában ismerkedhetnek meg a résztvevők a bibliai mesterségekkel, ezen kívül pedig lehetőség lesz kézművesfoglalkozásokon részt venni, kirándulni, sportolni és számtalan remek program mellett közösségben lenni Istennel és egymással!

Időpont: 2023. július 17-21., 8.30 – 16.00 óráig

Helyszín: Győr-Ménfőcsanak Evangélikus Egyházközség temploma, a templom mögötti terület, illetve közösségi háza. (9012 Győr, Győri út 152., és 9012 Győr, Győri út 119.)

Érkezés: 8.30-ra a templomba. (Minden nap ügyeletet biztosítunk a templomnál reggel fél 8-tól.)

Zárás: Minden nap 16.00 órakor. A 15.30-kor kezdődő záró, közös éneklésre és rövid áhítatra szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket a templomba.

Pénteken a záró alkalom 15.00 órakor kezdődik, a gyerekek alkotásainak bemutatásával. Erre, illetve az azt követő bográcsozásra nagy-nagy szeretettel várjuk a szülőket és a családtagokat.

A tábor kezdő (2023. július 16. – vasárnap; 9.00) és záró (2023. július 23. – vasárnap; 9.00) istentisztelete is nyitott a családok számára. Örömmel várunk mindenkit az egész gyülekezettel közös alkalmakra!

Részvételi díj:

Teljes heti ellátás költsége: 20.000 Ft, amely tartalmazza a napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna), a kézműves foglalkozások anyagköltségét és a tábor egyéb kiadásait. A kirándulásra az előzetes jelzés szerint külön költséget kérünk: 3000 Ft/fő (belépőjegyek, ebéd).

Amennyiben egy családból egynél több gyermek érkezik táborunkban, számukra igény szerint testvérkedvezményt biztosítunk, melynek mértéke 2000 Ft/fő.

A tábordíj befizetésére – amennyiben nem tudják átutalással (59200037-11032120) rendezni – a következő időpontokban nyílik lehetőség a gyülekezeti házban:

  • 05.31-én (szerda)  14-18.00 óráig a gyülekezeti házban
  • 06.11-én (vasárnap) tanévzáró istentisztelet előtt a templomban

KIRÁNDULÁS SZERDÁN TATÁRA –Tatai Fényes Strandfürdőbe (http://fenyesfurdo.hu/) vonattal. Program: Tata Dottó vonatozás, majd strandolás a Fényes fürdőben.

Indulás: 8.38 óra – Győri vasútállomás – Találkozó: Vasútállomás főbejáratánál a lépcső bal oldalán 8.15 órakor

Érkezés: 16.37 óra – Győri vasútállomás

KÉRÉSEK, FONTOS TUDNIVALÓK:

Minden napra kérünk váltóruhát.

A Tatai kirándulásra a következőket kérjük: kis hátizsákban szendvicsek (reggeli, uzsonna), víz, rágcsálnivaló – ha lehetséges, a szénsavas üdítőt és chipset kerüljük-, továbbá strandfelszerelés (fürdőruha, törölköző, papucs, külön zacskó a vizes holmiknak), váltóruha (póló, zokni, rövidnadrág) és diákigazolvány (akinek van).

Kérjük, gyermekét reggel az időjárásnak megfelelő öltözetben engedje el! (Esőkabát, fejfedő, naptej, kullancs-, szúnyogriasztó szükség esetén). Ebédet a kirándulás napján is biztosítunk. Amennyiben gyermeke érzékeny a vonaton való utazásra, kérem, gondoskodjon a megfelelő gyógyszerről!

Fakultatív: Amit szívesen fogadunk a tábor ideje alatt: szalvéta, wc papír, papír zsebkendő, folyékony szappan stb. Előre is köszönjük az adományokat!

Töltsünk el együtt 5 felejthetetlen napot óvó nénikkel, tanító nénikkel, színes programokkal, Isten jelenlétével! Kérjük, amennyiben ideje engedi, pénteken, a tábor után maradjon velünk, segítsen nekünk, hogy újra szép környezetet varázsoljunk a templomban és a környékén! Előre is köszönünk minden segítséget, felajánlást!

ERŐS VÁR A MI ISTENÜNK!

                                                                                                                             Pongrácz Máté (evangélikus lelkész)

További információ:     Email: menfocsanaki.evangelikus@gmail.com, Telefon: +36208243500

Facebook, Messenger üzenet: Győr-Ménfőcsanaki Evangélikus Egyházközség

JELENTKEZÉSI FELÜLET AZ ALÁBBI LINKRŐL ÉRHETŐ EL:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM2tLf-_PChOp3rK0k-RPRrOXpstAge3HrU9s-pvjNb7SYfw/viewform